sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Emman huoneen tulevaa sisustusta


Kaikki tuotteet: http://www.ikea.com/fi/fi/


Suurin osa meiltä näistä jo löytyykin :)

Ihana pöllö taulu :)
Emman huoneen sisustus tulee muuttumaan hieman ku päästään muuttamaan, mutta muutosta enemmän jossain toisessa postauksessa koska se ei nyt vielä ihan oo ajankohtanen.
Mutta eksyin Ikean sivuille kattomaan kaikkea ihanaa Emman huoneeseen. :) Aijon myös karsia noita Emman leluja/kirjoja/videoita sitten niin että kaikki mahtuu laatikoihin / kirjahyllyyn. Sitten on paljon helpompaa pitää siistinä, nyt neidin huone näyttää lähinnä siltä että siellä on räjähtäny pommi.. Tässä koko kämpässä on liian vähän säilytystilaa ja se ahdistaa tosi paljon ku jonkun verran kuitenki tota tavaraa.. Mä en halua enää mitään koreja Emman huoneeseen, Emman uudessa huoneessa onneks tulee olee nii paljo kaappitilaakin, että mahtuu sinnekkin vaikka videot. Emma tulee saamaan myös oman ison telkkarin josta voi sitten katsoa videoita ja lastenohjelmia. :)
Mutta tässä teille vähän etukäteen juttuja, lupaan että teen uudesta huoneesta sitten postauksen ku se on valmis :)

13 kommenttia:

  1. Auttaako Emma muuten vielä kotitöissä? Siivoaako omaa huonettaan? Missä Emma nukkuu yöt? Entä se koira?

    VastaaPoista
  2. Auttaa hän, vähän vaihtelevalla menestyksellä. Tykkää kattaa pöytää ja auttaa pyykkien ja tiskien laitossa (ateriemien laitto laatikkoon on vähän sellanen hänen juttu ja on hirmu ylpeä siitä) . Siivotaan yhdessä Emman huone. Emma nukkuu tietysti omassa huoneessaan omassa sängyssä, välillä tietty haluu tulla mun viereen. Koira nukkuu sohvalla, omassa pedissään tai sängyssä. Sängystä kyllä ajetaan aina pois kun huomataan.


    -Petra

    VastaaPoista
  3. Jossain vaiheessa tässä muutetaan Lausteelle :)ajankohdasta ei oo vielä tietoa sen tarkemmin..

    VastaaPoista
  4. muutatteko yhteen uuden poikakaverin kanssa?

    VastaaPoista
  5. mitä järkeä on pitää blogia kun kiukuspäissään poistelee kirjoitukset eikä uskalla enää julkaista kommentteja? kannattaa varmaan kirjoitella päiväkirjaan ja repiä sitä sitten ihan yksinään

    VastaaPoista
  6. Olisi mukava jos kirjoittelisit kuulumisia! =) Tuleeko teille jouluna joulupukki vai vietättekö joulua? Miten yleensä vietätte joulun?

    VastaaPoista
  7. ehditkö jo erota etkä kehtaa myöntää sitä kellekään?

    VastaaPoista
  8. Juu muutetaan :-) ei olla siis erottu, ei todellakaan!
    Mä en kiukuspäissäni oo niitä poistanu, vaan sen takia ettei oo tullu ku paskaa kommenttia, kuka sellasta jaksaa lukea??? ja julkasen kaikki julkasemisen arvoset kommentit aina ku täällä käyn, huomaat varmaan etten oo kauheen aktiivinen ollu??
    Mä kirjottelen tässä ihan piakkoin kuulumisia, kunhan jostain löytyy sellanen rako että ehdin! Mutta näin pikaisesti: meille tulee joulupukki ja näillä näkymin äidin luona vietetään tämä joulu :)

    VastaaPoista
  9. elämässä saa sekä negatiivista että positiivista palautetta. kaikille avoimessa blogissa saa sitä negatiivista.

    VastaaPoista
  10. Nii no oliskohan siinä ehkä syy etten paljoo tänne kirjottele?

    VastaaPoista
  11. Petra, älä välitä paskanpuhujista yms. ne on vaan oikeessa suunnassa nuolemaan persettä =)

    VastaaPoista